Om

Beer Extreme er om ØL – godt ØL – hjemmelavet ØL – ØL som ikke kan købes, men som man med lidt udstyr og gå-på mod kan lave selv.

Hjemmesiden er et “venstrehåndsprojekt”, som over tid måske kan udvikle sig til at hjælpe andre i gang med en dejlig hobby. Personligt synes jeg, det har været ret ligetil at komme i gang, men jeg er også godt klar over, at min ingeniør baggrund har gjort nogle af udfordringerne lettere tilgængelig. Tag f.eks. styringen til bryggeriet – for mig var det bare sjovt at udtænke og lave, for andre vil det være nærmest umuligt at lave selv! Men VIL du igang og brænder du for at lære at brygge ØL, så kontakt mig, for jeg vil hjertens gerne hjælpe dig med de ting jeg kan og de erfaringer jeg har gjort. Vi kan såmænd hjælpes ad med at lave et brygsystem til dig – jeg vil bare synes det ville være sjovt (og jeg har alt det værktøj, der skal bruges :-).

Dog er tid en mangelvare – jeg synes slet ikke, jeg har nok fritid til alle de interesser, jeg har 🙁 Ud over ølbrygning, som er en relativ ny interesse, så fylder svæveflyvning utrolig meget i mit liv. Jeg er aktiv i Aarhus Svæveflyveklub, en fantastisk klub, hvor der er mega meget gang i den – masser af aktiviteter, masser af vækst, fede fester og ikke mindst masser af svæveflyvning og fantastiske kammerater!

WP_20130706_003 WP_20140503_002 WP_20150404_006WP_20150402_026

Jeg bor med kone og børn i Søften, nordvest for Aarhus. Jeg har arbejdet med softwareudvikling i mere end 30 år, både som udvikler, projektleder og udviklingschef. De seneste år har jeg arbejdet med WMS (Warehouse Management Systems), på dansk:  Lagerstyringssystemer. Ganske spændende, for der er en fantastisk kobling mellem softwaren og den virkelige verden og imponerende muligheder for at optimere processer (og effektivisere = blive mere konkurrencedygtig).

Mit navn er Kristian Hastrup Andersen og vil du i kontakt med mig, så find mig på:
Skype: hastrupandersen
Email: hastrup<snabel-a>live.com
Tlf.: 27807712

Follow me on Strava